RZAV Parket

BRODSKI POD - Prirodna Lepota i Izdržljivost

Upoznajte se sa čarima brodskog poda - elegantnog i trajnog rešenja za vaš prostor.

Brodski pod je vrhunski podni materijal izrađen od punog drveta, sa oborenim ivicama duž sve četiri strane, čime se postiže elegancija i glatka površina. Debljina ovog poda iznosi 21mm, što garantuje stabilnost i trajnost tokom godina korišćenja. Naš brodski pod isporučuje se u različitim dužinama od 500 do 1600mm, dok je standardna širina 120mm.

Koristeći najkvalitetniji Bosanski hrast, osiguravamo izuzetnu čvrstoću i lepotu našeg brodskog poda. Suvoća poda je kontrolisana na nivou od 9± 2%, što ga čini otpornim na deformacije usled promena temperature i vlage. Naš brodski pod klasira se u dve klase obezbeđujući vam širok spektar opcija u pogledu teksture, izgleda i estetike, kako biste pronašli savršeno rešenje koje odgovara vašem prostoru i stilu.

Rustik KLASA
21mm PUNO DRVO
sa malo čvorova

NATUR KLASA
21mm PUNO DRVO
bez čvorova

Zainteresovani ste za najnovije cene brodskog poda ili imate pitanja o našoj ponudi?

Prednosti Brodskog Poda:

Brodski pod je popularan izbor zbog svojih mnogobrojnih prednosti. Osim što pruža prirodan i elegantan izgled prostoru, brodski pod je takođe izuzetno izdržljiv, otporan na vlagu i lako se održava. Ova vrsta poda je idealna za prostorije sa visokom vlagom kao što su kupatila ili kuhinje, kao i za spoljnu upotrebu na terasama ili oko bazena.“

Instalacija i Održavanje:

Brodski pod se može postaviti na različite načine, uključujući tradicionalni brodski način ili lepljenjem na podlogu. Održavanje brodskog poda je jednostavno – redovno čišćenje i povremeno lakiranje ili uljenje održaće vaš pod u sjajnom stanju tokom godina.“

Posetite RZAV prodajni objekat

uverite se u kvalitet i super cene na licu mesta

Nesigurni ste koja vrsta podne obloge najbolje odgovara vašem prostoru? Trebate li savet o odabiru laminata, parketa, ili lepkova? Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom koraku. Bez obzira da li birate idealnu podnu oblogu ili birate prave završne proizvode poput lepkova, lakova ili brusnih papira, mi smo tu da vam pružimo podršku. Zakažite konsultaciju danas i dozvolite nam da vam pomognemo da ostvarite vašu viziju.

20 godina iskustva

Sa 20 godina iskustva, Rzav je lider u industriji podova, nudeći vrhunske proizvode i usluge svojim klijentima. Naša posvećenost kvalitetu i kontinuirane inovacije čine nas pouzdanim partnerom za sve vaše potrebe u vezi sa podovima.

Zvanični uvoznik

Ističemo da smo zvanični uvoznik poznatih brendova poput Vermeistera, Woca-e, Pallmana, Pacoma i Karbosana. Ova partnerstva omogućavaju nam da našim klijentima obezbedimo širok asortiman vrhunskih proizvoda za negu i održavanje podova.

Ugradnja

Sa širokim iskustvom u ugradnji svih vrsta podova, Rzav je vaš pouzdan partner za stvaranje prostora iz snova. Naš tim stručnjaka garantuje efikasnu i preciznu ugradnju, bez obzira na vrstu podne obloge koju odaberete. Bezbedno se oslonite na nas za siguran i kvalitetan proces ugradnje, prilagođen vašim potrebama i preferencijama.

Zatražite Besplatni Stručni Savet

Konsultacije i stručni saveti za Vaš projekat

Nesigurni ste koja vrsta podne obloge najbolje odgovara vašem prostoru? Trebate li savet o odabiru laminata, parketa, ili lepkova? Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom koraku. Bez obzira da li birate idealnu podnu oblogu ili odabirate prave završne proizvode poput lepkova, lakova ili brusnih papira, mi smo tu da vam pružimo podršku. Zakažite konsultaciju danas i dozvolite nam da vam pomognemo da ostvarite vašu viziju.