Vaš pod dobija moderniji izgled

Lajsne

Parket lajsna i cokla lajsna je neophodno da bude od kvalitetnog, dobro isklasiranog i suvog drveta, a da pritom ima i određenu savitljivost zbog same ugradnje. 

Nudimo vam lajsne vrhunskog kvaliteta, izrađene od najkvalitetnijeg drveta, kao i prelazne alu lajsne

Odaberite klasične, cokla ili lajsne sa bordurom iz naše ponude i upotpunite lepotu vašeg novog parketa ili drvenog poda

BUKOVE LAJSNE

Kvalitetne bukove lajsne i cokle su nezaobilazni deo dekoracije Vaših podova. U našoj ponudi imamo bukove cokle raznih dimenzija, kao i prateće bukove viner lajsne, kao i bukove klasične parket lajsne. Sve naše lajsne nemaju čvoriće, pripadaju prvoj klasi i imaju izrazito ujednačenu teksturu, kao i godove koji su u ravni.

HRASTOVE LAJSNE

Kvalitetne hrastove lajsne i cokle su nezaobilazni deo dekoracije Vaših podova. U našoj ponudi imamo hrastove cokle raznih dimenzija, kao i prateće hrastove viner lajsne, kao i hrastove klasične parket lajsne. Sve naše lajsne nemaju čvoriće, pripadaju prvoj klasi i imaju izrazito ujednačenu teksturu, kao i godove koji su u ravni.

JASENOVE LAJSNE

Kvalitetne jasenove lajsne i cokle su nezaobilazni deo dekoracije Vaših podova. U našoj ponudi imamo jasenove cokle raznih dimenzija, kao i prateće jasenove viner lajsne, kao i jasenove klasične parket lajsne. Sve naše lajsne nemaju čvoriće, pripadaju prvoj klasi i imaju izrazito ujednačenu teksturu, kao i godove koji su u ravni.

Parket lajsna i cokla lajsna

Trenutno su u trendu cokla lajsne

Neophodno da bude od kvalitetnog, dobro isklasiranog i suvog drveta, a da pritom ima i određenu savitljivost zbog same ugradnje. 

ČAMOVE LAJSNE

Čamove lajsne su veoma prkatične i imaju široku namenu. Pored čamovih parket lajsni i čamovih cokli raznih dimenzija, kod nas možete pronaći i čamove četvrtke raznih dimenzija, čamove daske, kant lajsne, L profile, laminat lajsne, oklagije, patos lajsne, pervajze za vrata, ram lajsne, ugaone lajsne i viner lajsne.

MEDIJAPAN LAJSNE

Medijapan lajsne za parket predstavljaju veoma dobar izbor prilikom renoviranja Vašeg starog, ili kupovine novog stana. Osim širokih cokla lajsni, u našoj ponudi imamo i medijapan lajsne za vrata različitih dimenzija. Sve lajsne su presvučene belom folijom odličnog kvaliteta. Pogledajte naš asortiman.

FURNIRANE LAJSNE

Furnirane lajsne se izradjuju od drveta smreče, a zatim se presvlače najkvalitetnijim hrastovim furnirom. U našoj ponudi imamo furnirane hrastove lajsne i cokle za parket, kao i furnirane hrastove pervajze za vrata. Nakon postavljanja, lajsne možete lakirati ili bajcovati. 

Telefon

011/ 2362 512
011/ 2516 332

Lokacija

Crveno Barjače 33, 11000 Beograd-Žarkovo

Email

office@rzavparket.rs