RZAV Parket

LAMELNI PARKET - Kvalitetan Hrast za Vaš Prostor

KVALITETAN LAMELNI PARKET ZA VAŠ PROSTOR​

Nije svejedno koji parket ćete izabrati za svoj stambeni ili poslovni prostor. Od kvaliteta parketa zavisi njegova postojanost, dugovečnost i estetski efekat. Pogledajte našu bogatu ponudu i izaberite najbolje za sebe. Za vas smo pripremili lamelni parket od hrasta u širokoj paleti boja i dezena vrhunskog kvaliteta.

RAZNOLIKA PONUDA KVALITETNOG LAMELNOG PARKETA

Kvalitetan lamelni parket je postojan i ukoliko se pravilno neguje u nepromenjenom obliku može trajati dugi niz godina. Pruža odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, otporan je na buđ i insekte a njegovo održavanje je krajnje jednostavno.

Lamelni parket je moguće postaviti na više različitih načina kao što su riblja kost, šahovsko polje, pletenica ili mozaik. Raskošna paleta boja i tekstura ostavlja prostor za brojna dizajnerska rešenja i savršeno se može uklopiti u svaki enterijer.

Izaberite iz naše ponude kvalitetan hrastov lamelni parket prve ili druge klase i uživajte u toplini svog doma i stabilnom osloncu za celu porodicu.

Posetite RZAV prodajni objekat

uverite se u kvalitet i super cene na licu mesta

Nesigurni ste koja vrsta podne obloge najbolje odgovara vašem prostoru? Trebate li savet o odabiru laminata, parketa, ili lepkova? Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom koraku. Bez obzira da li birate idealnu podnu oblogu ili birate prave završne proizvode poput lepkova, lakova ili brusnih papira, mi smo tu da vam pružimo podršku. Zakažite konsultaciju danas i dozvolite nam da vam pomognemo da ostvarite vašu viziju.

20 godina iskustva

Sa 20 godina iskustva, Rzav je lider u industriji podova, nudeći vrhunske proizvode i usluge svojim klijentima. Naša posvećenost kvalitetu i kontinuirane inovacije čine nas pouzdanim partnerom za sve vaše potrebe u vezi sa podovima.

Zvanični uvoznik

Ističemo da smo zvanični uvoznik poznatih brendova poput Vermeistera, Woca-e, Pallmana, Pacoma i Karbosana. Ova partnerstva omogućavaju nam da našim klijentima obezbedimo širok asortiman vrhunskih proizvoda za negu i održavanje podova.

Ugradnja

Sa širokim iskustvom u ugradnji svih vrsta podova, Rzav je vaš pouzdan partner za stvaranje prostora iz snova. Naš tim stručnjaka garantuje efikasnu i preciznu ugradnju, bez obzira na vrstu podne obloge koju odaberete. Bezbedno se oslonite na nas za siguran i kvalitetan proces ugradnje, prilagođen vašim potrebama i preferencijama.

Zatražite Besplatni Stručni Savet

Konsultacije i stručni saveti za Vaš projekat

Nesigurni ste koja vrsta podne obloge najbolje odgovara vašem prostoru? Trebate li savet o odabiru laminata, parketa, ili lepkova? Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom koraku. Bez obzira da li birate idealnu podnu oblogu ili odabirate prave završne proizvode poput lepkova, lakova ili brusnih papira, mi smo tu da vam pružimo podršku. Zakažite konsultaciju danas i dozvolite nam da vam pomognemo da ostvarite vašu viziju.