RZAV Parket

PRODAJA PARKETA - Postojanost i dugovečnost

Izaberite Kvalitetan Parket za Vaš Prostor

Nije svejedno koji parket ćete izabrati za svoj stambeni ili poslovni prostor. Od kvaliteta parketa zavisi njegova postojanost, dugovečnost i estetski efekat. Pogledajte našu bogatu ponudu i izaberite najbolje za sebe. Za vas smo pripremili parket u širokoj paleti boja i dezena vrhunskog kvaliteta.

Raznolika Ponuda Kvalitetnog parketa

Kvalitetan parket je postojan i ukoliko se pravilno neguje u nepromenjenom obliku može trajati dugi niz godina. Pruža odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, otporan je na buđ i insekte a njegovo održavanje je krajnje jednostavno.

Parket je moguće postaviti na više različitih načina kao što su riblja kost, šahovsko polje, pletenica ili mozaik. Raskošna paleta boja i tekstura ostavlja prostor za brojna dizajnerska rešenja i savršeno se može uklopiti u svaki enterijer.

Izaberite iz naše ponude kvalitetan bagremov, hrastov, jasenov ili bukov parket i uživajte u toplini svog doma i stabilnom osloncu za celu porodicu.

Uživajte u savršenoj harmoniji između elegancije i trajnosti sa našim Hrastovim parketom visoke klase. Ovaj premium proizvod dostupan je u 4 klase – selekt, natur, rustik i VS (vrhunski sortirano), pružajući vam širok izbor opcija za vaš prostor. Ujednačena tekstura drveta, bez čvorova, čini ovaj parket izuzetno atraktivnim i postojanim izborom za vaš prostor. Sa različitim dimenzijama panela, možete pronaći savršeno rešenje koje odgovara vašim potrebama i estetskim preferencijama.

Prirodna lepota i trajnost se sjedinjuju u našem Jasenovom parketu. Ovaj premium proizvod dostupan je u klasama SELEKT i NATUR, pružajući vam izbor između perfektno odabranih panela i prirodnog izgleda drveta sa blagim varijacijama u tonu i teksturi. Bez čvorova i sa ujednačenom teksturom drveta, ovaj parket predstavlja idealan izbor za one koji cene prirodnu eleganciju. Sa raznim dimenzijama panela, možete pronaći savršeno rešenje koje odgovara vašim potrebama i estetskim preferencijama.

Parni hrastov parket, dostupan u selekt klasi i dimenzijama 500×70, predstavlja premium proizvod koji pruža elegantan i prirodan izgled vašem prostoru. Ovaj parket karakteriše visok kvalitet drveta i pažljivo odabranih panela, obezbeđujući izvanrednu estetiku i trajnost. Bez obzira da li se radi o stambenom ili poslovnom prostoru, naš parni hrastov parket će dodati notu luksuza i elegancije, uz pouzdanu izdržljivost koja će trajati dugi niz godina.

Posetite RZAV prodajni objekat

uverite se u kvalitet i super cene na licu mesta

Nesigurni ste koja vrsta podne obloge najbolje odgovara vašem prostoru? Trebate li savet o odabiru laminata, parketa, ili lepkova? Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom koraku. Bez obzira da li birate idealnu podnu oblogu ili birate prave završne proizvode poput lepkova, lakova ili brusnih papira, mi smo tu da vam pružimo podršku. Zakažite konsultaciju danas i dozvolite nam da vam pomognemo da ostvarite vašu viziju.

Kako izabrati Pravi Parket za Vaš Prostor
  1. Razmotrite Stil Vašeg Prostora: Pre nego što odaberete parket, razmislite o stilu vašeg prostora. Da li preferirate klasičan, rustičan ili moderni dizajn? Odabir parketa koji se uklapa u stil vašeg enterijera će dodati harmoniju i estetsku privlačnost.

  2. Razmislite o Funkcionalnosti: Pored estetike, važno je razmotriti i funkcionalnost parketa. Da li je prostor visoko prometan? Da li imate kućne ljubimce ili malu decu? Birajte parket koji je otporan na habanje i lako se održava kako bi odgovarao vašim potrebama.

  3. Uporedite Različite Vrste Drveta: Hrast, jasen, bukva, i bagrem su samo neke od opcija dostupnih na tržištu. Svaka vrsta drveta ima svoje jedinstvene karakteristike u smislu izgleda, trajnosti i cene. Uporedite ih pažljivo kako biste pronašli najbolju opciju za vaš prostor.

  4. Pazite na Cenu i Kvalitet: Cena parketa može varirati u zavisnosti od vrste drveta, kvaliteta i debljine. Razmislite o dugoročnoj investiciji i odaberite parket koji nudi dobar balans između cene i kvaliteta.

troslojni-panelni-parket-hrast-1

Hrastov parket

web_Eiche-ged-C3-A4mpft-mix

PARENI HRASTOV PARKET

beige-wooden-textured-flooring-background-1.jpg

JASENOV PARKET

20 godina iskustva

Sa 20 godina iskustva, Rzav je lider u industriji podova, nudeći vrhunske proizvode i usluge svojim klijentima. Naša posvećenost kvalitetu i kontinuirane inovacije čine nas pouzdanim partnerom za sve vaše potrebe u vezi sa podovima.

Zvanični uvoznik

Ističemo da smo zvanični uvoznik poznatih brendova poput Vermeistera, Woca-e, Pallmana, Pacoma i Karbosana. Ova partnerstva omogućavaju nam da našim klijentima obezbedimo širok asortiman vrhunskih proizvoda za negu i održavanje podova.

Ugradnja

Sa širokim iskustvom u ugradnji svih vrsta podova, Rzav je vaš pouzdan partner za stvaranje prostora iz snova. Naš tim stručnjaka garantuje efikasnu i preciznu ugradnju, bez obzira na vrstu podne obloge koju odaberete. Bezbedno se oslonite na nas za siguran i kvalitetan proces ugradnje, prilagođen vašim potrebama i preferencijama.

Zatražite Besplatni Stručni Savet

Konsultacije i stručni saveti za Vaš projekat

Nesigurni ste koju vrstu podne obloge da odaberete?
Potreban Vam je savet o odabiru laminata, parketa, ili lepkova?

Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom koraku. Bez obzira da li birate idealnu podnu oblogu ili odabirate prave završne proizvode poput lepkova, lakova ili brusnih papira, mi smo tu da vam pružimo podršku. Zakažite konsultaciju danas i dozvolite nam da vam pomognemo da ostvarite vašu viziju.