RZAV Parket

TARKETT PARKET - Elegancija i Kvalitet za Vaš Prostor

Izaberite Kvalitetan Tarket za Vaš Prostor

Dobrodošli u svet Tarkett parketa – gde se susreću elegancija, trajnost i kvalitet. Sa Tarkett parketom, vaš prostor postaje više od samo poda; postaje izraz vašeg stila i udobnosti. Naša široka paleta Tarkett parketa nudi raznovrsne opcije koje zadovoljavaju različite estetske i funkcionalne potrebe.

Izaberite Tarkett parket i transformišite svoj prostor u oazu elegancije, udobnosti i kvaliteta.

grouting-and-sealing-shower.jpg
floor-tiles-leveling-system.jpg
ceramic-floor-WTCQ4R8.jpg

Karakteristike Tarkett parketa:

 

 • Tarkett parket Vam isporučujemo u daskama spremnim za ugradnju!

 • Tarkett parket postavlja se bez lepljenja, uklapanjem dasaka najsavremenijim T-lockTM sistemom koji obezbeđuje siguran, čvrst i gotovo nevidljiv spoj

 • Tarkett parketi su proizvedeni od najkvalitetnijeg drveta

 • Tarkett ima više od 100 godina iskustva u proizvodnji parketa. Od 1886. proizvodnja podnih obloga je naš jedini biznis.

 • Tarkett kolekciju parketa čini preko 80 dezena proizvedenih od 10 različitih tradicionalnih i egzotičnih drvnih vrsta sa svih kontinenata

Zainteresovani ste za najnovije tarket cene ili imate pitanja o našoj ponudi?

Naš stručni tim je spreman odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam sve neophodne informacije. Saznajte sve o najnovijim trendovima i konkurentnim cenama parketa.

Vaš savršen parket čeka samo jedan poziv!

Kvalitet Bez Kompromisa: Tarkett je sinonim za vrhunski kvalitet, a naša ponuda parketa nije izuzetak. Svaki Tarkett parket izrađen je sa pažnjom i posvećenošću detaljima, obezbeđujući dugotrajnost i postojanost godinama.

Elegancija koja Oduzima Dah: Nema ništa poput tople i prirodne lepote pravog drvenog poda. Tarkett parket pruža tu nezamenljivu eleganciju koja dodaje šarm i karakter vašem prostoru, bilo da je u pitanju moderan ili tradicionalan dizajn.

Raznovrsnost za Svaki Prostor: Bez obzira na vaše potrebe, Tarkett ima rešenje. Naša raznovrsna ponuda obuhvata različite vrste drveta, boje, teksture i debljine, omogućavajući vam da pronađete savršen parket koji se savršeno uklapa u vaš prostor.

Ekološka Svest: Tarkett se ponosi svojom posvećenošću održivosti i ekološkoj odgovornosti. Naši parketi su proizvedeni uz najviše standarde zaštite životne sredine, koristeći materijale koji su prijateljski prema planeti i čovečanstvu.

Kako izabrati Pravi Parket za Vaš Prostor
 1. Razmotrite Estetske Potrebe: Prvo razmotrite stil vašeg prostora i koji efekat želite postići. Da li preferirate klasičan, rustičan ili moderni izgled? Tarkett nudi različite opcije koje se mogu prilagoditi različitim estetskim preferencijama.
 2. Pazite na Praktičnost: Osim estetike, razmislite o praktičnosti parketa u vašem svakodnevnom životu. Da li je prostor visoko prometan? Da li imate kućne ljubimce ili malu decu? Odaberite Tarkett parket koji je otporan na habanje i lako se održava kako bi se prilagodio vašim potrebama.
 3. Istražite Različite Opcije: Tarkett nudi širok spektar opcija u pogledu vrste drveta, boje, teksture i debljine parketa. Istražite sve mogućnosti kako biste pronašli parket koji najbolje odgovara vašem prostoru i ukusu.
 4. Konsultujte Se sa Stručnjacima: Ako niste sigurni koji Tarkett parket odabrati, obratite se našem timu stručnjaka za savet. Naši stručnjaci su tu da vam pomognu da donesete informisanu odluku i izaberete parket koji najbolje odgovara vašim potrebama i željama.
 5. Proverite Garanciju i Uslove: Pre nego što donesete konačnu odluku, proverite garanciju i uslove koje nudi Tarkett za svoje proizvode. Uverite se da ste potpuno informisani o svim aspektima vašeg izbora.
 6.  
SALSA-ART-Touch-Of-Grey

TARKETT SALSA

laminate-floor-background-texture-wooden-table-top-or-wood-laminate-floor.jpg

EURO TARKETT

SALSA-Hrast-Nature

TARKETT RUMBA

Salsa-Art-Vision-HRAST-GREY-BARN

TARKETT SALSA ART

beige-wooden-textured-flooring-background-1.jpg

TARKETT SALSA PREMIUM

Zatražite Besplatni Stručni Savet

Konsultacije i stručni saveti za Vaš projekat

Nesigurni ste koja vrsta podne obloge najbolje odgovara vašem prostoru? Trebate li savet o odabiru laminata, parketa, ili lepkova? Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom koraku. Bez obzira da li birate idealnu podnu oblogu ili odabirate prave završne proizvode poput lepkova, lakova ili brusnih papira, mi smo tu da vam pružimo podršku. Zakažite konsultaciju danas i dozvolite nam da vam pomognemo da ostvarite vašu viziju.