RZAV Parket

ULJA ZA POD - Zaštita, održavanje i poboljšanje izgleda podova

Kako izabrati najbolje ulje za Vaš Pod

Lepkovi za podove su esencijalni proizvodi koji se koriste za postavljanje različitih vrsta podnih obloga kao što su parket, laminat, keramičke pločice, vinilne ploče itd. Njihova osnovna svrha je da osiguraju čvrsto prijanjanje između podne obloge i podne površine, što rezultira stabilnošću i dugotrajnošću poda.

Kako izabrati ulje za Vaš Pod

Evo nekoliko osnovnih informacija o uljima za pod:

Prirodna ulja za pod: Ova ulja su obično napravljena od prirodnih sastojaka kao što su laneno ulje, tungovo ulje ili ulje od oraha. Ona prodireju u drvo i stvaraju zaštitni sloj na površini. Prirodna ulja su popularna zbog svoje sposobnosti da istaknu prirodnu lepotu drveta.

Ulja za pod na bazi vode: Ova vrsta ulja je napravljena na bazi vode i sadrži manje štetnih hemikalija od drugih vrsta ulja. Ona pružaju zaštitu i sjaj sličan prirodnim uljima, ali se brže suše i manje su mirisna.

Primena: Ulja za pod se obično nanose četkom, valjkom ili krpom. Važno je temeljno očistiti pod pre nanošenja ulja kako bi se osiguralo da se dobro upije. Nakon nanošenja, potrebno je ostaviti da se ulje osuši pre nego što se pod ponovo koristi.

Posetite RZAV prodajni objekat

uverite se u kvalitet i super cene na licu mesta

Nesigurni ste koja vrsta podne obloge najbolje odgovara vašem prostoru? Trebate li savet o odabiru laminata, parketa, ili lepkova? Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom koraku. Bez obzira da li birate idealnu podnu oblogu ili birate prave završne proizvode poput lepkova, lakova ili brusnih papira, mi smo tu da vam pružimo podršku. Zakažite konsultaciju danas i dozvolite nam da vam pomognemo da ostvarite vašu viziju.

20 godina iskustva

Sa 20 godina iskustva, Rzav je lider u industriji podova, nudeći vrhunske proizvode i usluge svojim klijentima. Naša posvećenost kvalitetu i kontinuirane inovacije čine nas pouzdanim partnerom za sve vaše potrebe u vezi sa podovima.

Zvanični uvoznik

Ističemo da smo zvanični uvoznik poznatih brendova poput Vermeistera, Woca-e, Pallmana, Pacoma i Karbosana. Ova partnerstva omogućavaju nam da našim klijentima obezbedimo širok asortiman vrhunskih proizvoda za negu i održavanje podova.

Ugradnja

Sa širokim iskustvom u ugradnji svih vrsta podova, Rzav je vaš pouzdan partner za stvaranje prostora iz snova. Naš tim stručnjaka garantuje efikasnu i preciznu ugradnju, bez obzira na vrstu podne obloge koju odaberete. Bezbedno se oslonite na nas za siguran i kvalitetan proces ugradnje, prilagođen vašim potrebama i preferencijama.