RZAV Parket

VIŠESLOJNI GOTOVI PODOVI- Kvalitet, Estetiku i Trajnost

Izaberite višeslojni GOTOVI parket i unesite eleganciju, udobnost i vrhunski kvalitet u svoj prostor.

Višeslojni podovi se izrađuju uz primenu najnovijih tehnologija kako bi vam pružili vrhunski kvalitet, estetiku i funkcionalnost. Klik sistem instalacije, vodootporni premazi i otporni materijali samo su neki od elemenata koji čine naše podove izuzetno pouzdanim i praktičnim rešenjem za vaš dom ili poslovni prostor.

Višeslojni podovi se sastoje od dva sloja brezove šperploče, dok je završni sloj izrađen od hrasta debljine 4 mm. Ukupna debljina poda iznosi 15 mm, čineći ga izuzetno otpornim i pogodnim za podno grejanje.

Pored višeslojnih podova, u našoj ponudi imamo i troslojne podove, koji su dostupni u lakiranim i nelakiranim varijantama, kao i u različitim dimenzijama. Takođe, nudimo i dvoslojne podove, takođe lakirane ili nelakirane, u raznim dimenzijama.

Posebno ističemo i francuski slog, poznat kao CHEVRON, koji predstavlja izuzetan premium proizvod. Ovaj elegantni i sofisticirani stil podova dodaje notu luksuza i ekskluzivnosti svakom prostoru.

Hrast-Rustik-2

HRAST RUSTIK

Hrast-Natur

HRAST NATUR

Hrast-Rustik

karakteristike višeslojnog GOTOVOG parketa

  1. Izdržljivost: Naši viseslojni podovi su dizajnirani da izdrže svakodnevnu upotrebu, pružajući dugotrajnost i stabilnost.
  2. Estetika: Širok spektar boja, dezena i tekstura omogućava vam da pronađete pod koji se savršeno uklapa u vaš enterijer.
  3. Praktičnost: Jednostavna instalacija i održavanje čine naše podove praktičnim za svaki prostor.
  4. Otpornost: Višeslojni podovi kod nas su otporni na habanje, ogrebotine i vlagu, pružajući vam mir i udobnost.
  5. Ekološka Svest: Neke od naših podova proizvedene su uz poštovanje ekoloških standarda i materijala, čineći ih prijateljskim prema životnoj sredini.

HRAST MIX

Zainteresovani ste za najnovije cene višeslojnog parketa ili imate pitanja o našoj ponudi?

Naš stručni tim je spreman odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam sve neophodne informacije. Saznajte sve o najnovijim trendovima i konkurentnim cenama višeslojnog parketa.

Vaš savršen parket čeka samo jedan poziv!

Posetite RZAV prodajni objekat

uverite se u kvalitet i super cene na licu mesta

Nesigurni ste koja vrsta podne obloge najbolje odgovara vašem prostoru? Trebate li savet o odabiru laminata, parketa, ili lepkova? Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom koraku. Bez obzira da li birate idealnu podnu oblogu ili birate prave završne proizvode poput lepkova, lakova ili brusnih papira, mi smo tu da vam pružimo podršku. Zakažite konsultaciju danas i dozvolite nam da vam pomognemo da ostvarite vašu viziju.

20 godina iskustva

Sa 20 godina iskustva, Rzav je lider u industriji podova, nudeći vrhunske proizvode i usluge svojim klijentima. Naša posvećenost kvalitetu i kontinuirane inovacije čine nas pouzdanim partnerom za sve vaše potrebe u vezi sa podovima.

Zvanični uvoznik

Ističemo da smo zvanični uvoznik poznatih brendova poput Vermeistera, Woca-e, Pallmana, Pacoma i Karbosana. Ova partnerstva omogućavaju nam da našim klijentima obezbedimo širok asortiman vrhunskih proizvoda za negu i održavanje podova.

Ugradnja

Sa širokim iskustvom u ugradnji svih vrsta podova, Rzav je vaš pouzdan partner za stvaranje prostora iz snova. Naš tim stručnjaka garantuje efikasnu i preciznu ugradnju, bez obzira na vrstu podne obloge koju odaberete. Bezbedno se oslonite na nas za siguran i kvalitetan proces ugradnje, prilagođen vašim potrebama i preferencijama.

Zatražite Besplatni Stručni Savet

Konsultacije i stručni saveti za Vaš projekat

Nesigurni ste koja vrsta podne obloge najbolje odgovara vašem prostoru? Trebate li savet o odabiru laminata, parketa, ili lepkova? Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u svakom koraku. Bez obzira da li birate idealnu podnu oblogu ili odabirate prave završne proizvode poput lepkova, lakova ili brusnih papira, mi smo tu da vam pružimo podršku. Zakažite konsultaciju danas i dozvolite nam da vam pomognemo da ostvarite vašu viziju.